El dissabte, 30 de gener, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària 2021 per primera vegada per videoconferència adaptant-nos a la situació sanitària a la qual van assistir la majoria de les colles federades.

Entre altres temes es va fer una lectura de la memòria d’activitat portada a les xarxes socials i els 10 anys de la Federació, i una previsió de l’activitat de l’exercici 2021, en la qual es destaca la celebració de la 5a “Trobada de la FVNG” programada per al diumenge, 26 de setembre, a càrrec del Grup de Danses de Daimús. A més es va portar a terme un debat sobre possibles activitats a portar a terme per la Federació.

Així mateix, es va decidir per unanimitat la pròrroga de l’actual composició de la Junta Directiva per a l’exercici 2021 – 2023. Es va aprovar, també per unanimitat, la creació d’una nova vocalia, la Vocalia de Comunicació, amb Nèstor Campos Bokokó, del Grup de Gegants i Cabuts de Benetússer, al capdavant de la mateixa, el qual ja ha col·laborat amb la Federació en aquesta matèria des del 9 de novembre de 2019.