Hui fa 1 anys que vam possar en marxa el nou web de la Federació, un web amb el que vam donar un salt qualitatiu i vam possar-se al dia en qüestions de digitalització deixant enrere el blog de amb el què vam estar funcionant durant 7 anys.

Després d’un any, el web ha assolit de més de 1.800 visites i s’ha consolidat a les cerques d’Internet.

“Era necessari adaptar-se als temps que corren, informàticament parlant. Vaig trobar-me amb un blog simple, que no oferia quasi informació, i vaig pensar que la Federació necessitava una finestra digital prou més funcional, atractiva i, sobretot, adaptada. El nou web juga amb els colors corporatius, incorpora una agenda dinàmica d’actes de les colles federades o un arxiu complet de tot allò que hem fet, entre moltes altres coses” – explica Nèstor Campos Bokokó, vocal de Comunicació.

El web és l’enciclopèdia de la Federació, on pots trobar tot allò que vulgues saber-ne.