Després de fer el tir d’eixida a la Mostra de Nanos i Gegants valencians “Xicotets i Grans” el 25 de setembre al Cabanyal, barri de València, aquesta seguirà amb la següent trobada, que es celebrarà en el marc dels actes de “Bocairent, Capital Cultural Valenciana 2021″ i tancarà la 1a edició a la capital de l’Alcoià dins dels actes d'”Alcoi, Capital Cultrural Valenciana 2021”.

A continuació, trobareu informació per a cadascuna de les trobades, la qual també podreu trobar a l’apartat “Agenda” de la secció “Colles“.

[2] BOCAIRENT, CAPITAL CULTURAL VALENCIANA 2021

10.30 h. Arribada de les Colles a Bocairent.

D’11 a 12 h. Muntatge i Exposició dels Gegants i Nanos a la Plaça de Bous.

12 h. Ball a la Plaça de Bous i inici del Passacarrer des de la Plaça de Bous, carrer Bisbe Maiques, Placeta de Miguel Cantó, carrer Tribunal de les Aigües fins la plaça del Regne on les colles participants faran un últim ball i recolliran un recordatori de la seua participació.

[3] ALCOI, CAPITAL CULTURAL VALENCIANA 2021

10.30 h. Arribada i plantada de gegants.

12 h. Presentació de l’acte per part de la Federació i inici.
Ballada de gegants de cadascuna de les colles visitants i ballada final.

13 h. / 13.30 h. Finalització de l’acte i acomiadament.