juny

06juny11:0013:00Exposició de la Festa del Corpus d'OntinyentOntinyent

Detalls

Les vestimentes i les figures dels balls del Corpus d’Ontinyent s’exhibiran al públic el diumenge, 6 de juny.

El pròxim 6 de juny entre les 11h i les 13h la ciutadania tindrà l’oportunitat de veure tots els balls del Corpus a l’aire lliure.

Els balls processionals d’Ontinyent Cabets, Gegants, Arquets, Veta, Cavallets, Pastorets, la Moma, la Tartuga i l’Àguila, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, han organitzat per a aquest diumenge, 6 de juny, una exposició d’aquestes danses que formen part de la processó del Corpus. L’actual situació sanitària no ens permet fer l’habitual recorregut on ens venia a veure la ciutadania és per això que les figures, vestuaris i complements estaran exposats a l’aire lliure en un recorregut vigilat que permetrà seguir les mesures sanitàries actuals.

L’exposició estarà oberta al públic entre les 11h i les 13h. El recorregut començarà en la plaça de l’Església, continuarà en la plaça del Fossaret, després passarà per la plaça de Sant Roc, seguirà en l’interior del pati del Palau de la Vila, per acabar de nou en la plaça de Sant Roc, que estarà dividia en dos. La ciutadania que ens visite haurà de respectar les mesures sanitàries, ús de mascareta, distancia de seguretat i disposarem de gel hidroalcohòlic a l’accés del recorregut.

Els balls estaran exposats al llarg d’aquest traçat seguint l’ordre tradicional de la processó del Corpus d’Ontinyent, per tant, Cabets, Gegants, Arquets, Veta, Cavallets, Pastorets, Moma, Tartuga i Àguila. També es farà l’enramada i participaran músics del Grup El Regall per ambientar la exposició. Pròximament, tindrem aquesta exposició al Palau de la Vila, junt a altres elements etnològics representatius de la ciutat.

more

Data i Hora

diumenge, 6 juny | 11:00 - diumenge, 6 juny | 13:00

Lloc

Ontinyent (la Vall d'Albaida)

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X